Hoe koop ik snel een LinkedIn premium account-abonnement?

LinkedIn is uitgegroeid tot een van de grootste namen op de markt dankzij het uitgebreide platform dat het aan mensen biedt. LinkedIn stelt mensen van over de hele wereld in staat contact te maken met grote bedrijven en hun aanwezigheid professioneel te vergroten met behulp van het platform. Daarnaast biedt LinkedIn een abonnement op een premium account aan al zijn algemene gebruikers. Het LinkedIn premium-account heeft verschillende nieuwe tools en functies waarmee premium-gebruikers toegang hebben tot premium-zoekfilters, InMail kunnen verzenden, een lijst met profielen kunnen zien die hun account hebben bezocht, onbeperkt kunnen browsen en unieke inzichten kunnen krijgen in alle vacatures binnen LinkedIn. Als u van plan bent om het LinkedIn premium account te kopen, wacht dan niet en volg nu de stappen die in dit artikel van Linkedin Bellen Nederland worden genoemd.

Stappen om snel een LinkedIn premium account-abonnement te kopen
U krijgt mogelijk een gratis proefperiode van een maand van LinkedIn Premium, om de gratis proefperiode te activeren, gebruikt u deze:

  • Klik in uw LinkedIn-profiel op de optie BEGIN MIJN GRATIS MAAND / PROBEER PREMIUM GRATIS VOOR 1 MAAND op het scherm.
  • Klik vervolgens op de optie GRATIS PROBEREN onder de sectie PREMIUM om toegang te krijgen tot de gratis proefversie voor LinkedIn Premium.

Zodra uw proefperiode is verlopen, kunt u de volgende stappen volgen om het LinkedIn Premium-accountabonnement aan te schaffen:

  • Klik in de LinkedIn News Feed op de optie om de kracht van LinkedIn te ontgrendelen.
  • Bekijk nu de plannen voor uw LinkedIn-premiumabonnement op de pagina ONZE PLANNEN.
  • Selecteer uw plan en voer de betalingsgegevens in door uw voorkeursmedium te selecteren.
  • Mogelijk wordt u ook gevraagd om het wachtwoord voor uw LinkedIn-account in te voeren. Toets dit in om door te gaan.
  • Geniet van de voordelen zodra u het LinkedIn Premium-abonnement aanschaft. U kunt de instellingen van uw Premium-account openen door bovenaan op het pictogram Ik te klikken en vervolgens PREMIUM-INSTELLINGEN te selecteren.

Laat al uw LinkedIn-gerelateerde vragen nu binnen enkele minuten oplossen door het Bellen Linkedin-ondersteuningscentrum. We bieden uitgebreide oplossingen voor alle LinkedIn-gerelateerde problemen en begeleiden onze klanten zelfs over verschillende nieuwe tools en functies die door LinkedIn zijn geïntroduceerd.

Lees ook deze blog: Hoe vind ik koersen en marktinformatie met Yahoo Finance?

Published by klantenservicenummernl

Hallo, ik ben Sanne Elin. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Nederland. Ik werk momenteel met de klantenservice van Hotmail in Nederland. Bij twijfel en vragen met betrekking tot Hotmail kunt u contact met ons opnemen op +31-202159958.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started